Sponsorer


kogekommune

stuhrvine

xtracon


image001


logo med vÃrdilinje 003

Lordagsavisen091
brasseriet logo 002
Din Tøjmand

I de 7 partier ud af de 10 mulige, der blev afviklet i første runde af Køge Forårs EMT, var der kun favoritsejre. Kun Jesper Pondal var lidt i vanskeligheder, og modstander Christian Foslund Nielsen, Ishøj Skakklub, kunne have gjort livet lidt sværere for Jesper i slutspillet, men overskred tiden i stedet.
I partiet mellem Erik Carlsen og Morten Hald overså Carlsen mat i et træk i et klart vundet slutspil. Morten opdagede det heller ikke, men opgav få træk senere i en håbløs stilling.
Peter Ove Krogh fik god modstand af unge Vaidas Meskenas, som dog måtte kapitulere i slutspillet. Søster Rugile nedspillede Mathias Frej, der aldrig kom rigtig ud af sin åbning. Det kostede en officer og hurtigt efter hele partiet. 
Resten af familien leverede også, som forventet. Nye Flemming Arne Nielsen havde nok ikke hørt om testemente-bondens fortrædeligheder. Det kostede dronningen mod formstærke Paulius Meskenas og partiet var slut, selvom han fik et tårn for dronningen. Virginija have debuterende Nikolaj Jacobsen som modstander. Det blev en hård medfart, han fik, men er nu i gang med sin færste EMT. Det bliver spændende at følge ham. Han er en af vore talentfulde unge fra torsdagstræningen.
Michael Vesterskov stod sammen med Lasse Skjoldborg for aftenens sidste parti. Det blev hurtigt al for stor en muldfuld for Lasse, som fik fanget sin dronning i eget hjemland. En lidt usædvanlig stilling.
Tabellen findes her.

Lidt billeder fra runden:
IMG 4956IMG 4957IMG 4959IMG 4960

Nyheder

Sæsonstartslyn

17-08-2019 Erik Carlsen

Sæsonen 19/20 blev skud i gang med den sædvanlige lynturnering.14 medlemmer var mødt frem til...

Læs mere

Hygge og fin sejr i Skåne

30-06-2019 Erik Carlsen

Lørdag den 29. juni drog et lille hold på 7 unge og 3 voksne over...

Læs mere

Jesper Pondal vinder Køge Forsommer 2019

30-06-2019 Erik Carlsen

I sidste runde af Køge Forsommer kunne mange forskellige udfald af turneringen finde sted.Flere spillere...

Læs mere

ks logo bund
Asgård Skole, Norsvej 2, 4600 Køge

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.